top of page
HrvojeSportNajamWeb.png

Roditelji uglavnom preuzimaju brigu oko odabira skijaške opreme za svoju djecu. Nova skijaška oprema za djecu je uglavnom skupa, a često iskoristiva samo jednu sezonu pošto djeca brzo rastu. U tim situacijama često se pristupa posuđivanju ili zamjeni opreme s prijateljima, pa se nerijetko dolazi u situaciju da takvim zamjenama dijete ne dobije adekvatnu skijašku opremu. Ne adekvatnom skijaškom opremom dijete slabije napreduje, zaostaje za grupom, gubi samopouzdanje. 


Svako dijete je različito, brzo napreduje i raste pa oprema koja je prošle godine odgovarala sad je premala ili preslaba. Skijašku opremu najbolje je iznajmljivati u skijaškim rentovima kojih danas ima dosta i kod nas u sklopu skijaških trgovina i servisa. Tamo rade stručne osobe s iskustvom koje će vam pomoči  u odabiru ski opreme koju uglavnom imaju u vrlo širokom asortimanu, pa nije teško izabrat adekvatnu skijašku opremu za svakog. U takvim trgovinama, rentovima vaše dijete neće samo dobiti adekvatnu skijašku opremu već će moći pripasati boje, sudjelovati u odabiru dizajna i modela koji se njemu sviđa.

Odaberite adekvatnu skijašku opremu za svoje dijete prema stručnoj preporuci naših djelatnika u raznolikosti boja i modela kojih imamo na pretek. Ako pak već imate neku svoju skijašku opremu i želite je zamijeniti za veću ili bolju i to možete. Donesite svoju staru skijašku opremu i uz minimalne doplate možete ju promijeniti za adekvatnu rabljenu ili pak novu.

najam ski opreme.jpg
pancerice-2.jpg
Najam-ski-opreme-1.jpg
pancerice.jpg
bottom of page